ESPCAT

Reformes a casa

Més tard o d’hora a tots ens arriba el moment d’haver de fer reformes a casa, algunes vegades per necessitat-com ara renovar la instal.lació elèctrica o de lampisteria-i altres perquè després d’uns anys ens ve de gust donar-li un canvi d’imatge la cuina o el bany. Més enllà del motiu cal tenir diverses coses en compte perquè ni les obres ni el pressupost se’ns vagin de les mans.

El primer que hem de fer és planificar, és a dir, tenir molt clar què és el que volem reformar i quin és el nostre pressupost. Després, és imprescindible que contactem amb diverses empreses que ens presentin un pressupost o estimació, que haurem de saber avaluar més enllà dels números: qualitat dels materials, temps emprat, garanties … sense oblidar la lletra petita.

Hi ha moltes persones que per estalviar-se uns euros prefereixen confiar aquest tipus de treballs a personal no qualificat, però això indubtablement pot comportar un risc simplement perquè si un cop finalitzat el treball es presenta algun problema, si no es tracta d’una persona de confiança no tindrem a qui reclamar, en no haver signat cap tipus de contracte.

Una altra cosa que no has d’oblidar abans d’emprendre les reformes de casa teva és que mai s’ha de pagar la feina per endavant, només una part perquè l’empresa pugui cobrir despeses a l’hora de comprar material, tingui la seguretat que l’obra va a dur a terme i que se li va a abonar el que falta quan acabi.

Reformes CW.

Portes algun temps pensant en fer reformes? Això sol ser habitual, ja que després d’uns anys, espais com el bany necessiten un canvi, una circumstància que podem aprofitar per donar-li un aire molt més modern i actual. No obstant això, abans de posar-nos mans a l’obra s’ha de prestar atenció a certs detalls, com les instal.lacions de fontaneria i electricitat.

Pots optar per deixar-ho tot on està o realitzar certs canvis que et dóna més sensació d’espai, com eliminar el bidet i canviar la banyera per un plat de dutxa una solució perfecta per als pisos més petits. Si et arriba al pressupost pots proposar instal lar una dutxa amb hidromassatge, un veritable luxe que no deixa de ser accessible i que resulta molt recomanable.

Al bany cada element és fonamental, des les rajoles fins al mobiliari, passant pels sanitaris. Les últimes propostes dels fabricants de superfícies ceràmiques segur que van a sorprendre’t, però si vas a retirar tot el taulell potser seria convenient que et plantegessis la

possibilitat de deixar alguna paret sense enrajolar, una solució decorativa que està creant tendència.

Els sanitaris han de tenir el disseny adequat, però també ser còmodes. No oblidis que has de convertir el teu bany en un lloc atractiu però que alhora respongui a les teves pròpies necessitats, una cosa que has de tenir en compte abans d’emprendre la reforma. Finalment, un consell molt útil per a banys petits: opta per mobles que es puguin penjar i per sanitaris suspesos, veuràs quin canvi.

 

Reformes cuina de manera econòmica

Tots passem per èpoques en les que ens encantaria donar-li un canvi d’imatge a la nostra casa, però la butxaca no ens permet pensar en reformes. No obstant això, avui anem a proposar diverses idees que pots dur a terme a la cuina de forma senzilla i econòmica, i pràcticament sense haver de fer obres. Segur que van a resultar d’allò més interessant.

Si mai t’ha agradat especialment en color de les rajoles, no tens per què reemplaçar-los per altres nous. Simplement acudeix a la teva botiga habitual de bricolatge i decoració i consulta les tonalitats disponibles per pintar aquest tipus de superfícies. Possiblement hauràs de donar-li un parell de mans, però el resultat et sorprendrà. En zones complicades-com la vitroceràmica-pots instal lar una planxa d’acer inoxidable.

Si el sòl tampoc et convenç, sense retirar pots posar sobre tarima flotant. Hi ha opcions de tots els preus, encara que has de ser una mica manetes a l’hora de posar. Els mobles també poden presentar un aspecte totalment renovat si els afegeixes uns vinils decoratius, evitant caure en la temptació de recarregar massa l’espai.

També pots reemplaçar altres detalls com la llum, les cortines o els tiradors de les portes. Si teniu un cuina plena de coses per tot arreu, el més aconsellable és començar la reforma amb una bona neteja: tira tot el que no et serveixi i regala tot allò que mai fas servir, ja que així disposaràs d’un espai molt més ordenat i acollidor .

 

Canviar banyera per plat dutxa

La majoria dels habitatges actuals compten almenys amb un parell de cambres de bany, pel que resulta molt pràctic fer reformes i apostar en algun d’ells per plats de dutxa Una solució pràctica que ens permetrà guanyar espai, però també gaudir de la neteja diari d’una forma còmoda. No et costarà gens trobar propostes elegants i sofisticades que t’enamoraran.

No obstant això, primera qüestió que solem fer és … ¿Quadrat o rodó? Això dependrà dels nostres gustos personals, encara que a l’hora de prendre una decisió un bon consell pot ser deixar-se guiar per les mampara Trobar la que s’adapti a l’estil del nostre bany ens posarà les coses molt més fàcils, encara que els plats de dutxa quadrats es fabriquen ara en mesures molt interessants.

Per tant, resulten més confortables i espaiosos que abans. Ja que ens hem plantejat fer reformes, potser també pugui ser una bona idea canviar els tradicionals aixeta per una columna de dutxa o un hidromassatge. Per què no? Actualment són força assequibles, i ens permeten gaudir d’una agradable dutxa cada dia. La seguretat també és important, així que pots afegir una sofisticada tarima de fusta.

Pots deixar-te inspirar per la col.lecció Element de Roca, que ha estat dissenyada en col.laboració amb l’arquitecte David Chipperfield. El millor de tot és que un professional qualificat no necessitarà més que un parell de dies per fer aquest tipus de reforma, així que t’evitaràs moltes incomoditats. Demana diversos pressupostos, i tria el que més et convingui.

 

Reformas Interior tienda

Reforma completa baño

Obra nueva, baño de lujo

Obra nueva, cocina de alta gama

Exterior chalet

Exteriores, terraza cubierta

Exterior, chalet

Interior acabados madera y tragaluz

Reforma integral cocina

Reforma baño

Instalación calefacción eléctrica

Iluminación tienda